HP 654X - Tonercartridge / Zwart / Hoge Capaciteit

244,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
HP HP afbeelding
Kleur:
Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over HP 654X - Tonercartridge / Zwart / Hoge Capaciteit

Met de HP Tonercartridge 654X / Zwart / Hoge capaciteit ben je eindeloos lang voorzien van kwaliteit en betrouwbaarheid. De zwarte letters worden met kracht op het papier gebracht, waardoor vlekken en vegen tot de verleden tijd behoren. Hiernaast steekt de donkere kleur goed af, wat het lezen gemakkelijk maakt. En ook het kleinste lettertype is geen probleem. De toner gaat namelijk met uiterste precisie aan de slag, waardoor ieder detail zichtbaar wordt. En naast dat deze toner kwaliteit levert, is deze ook nog eens gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp past namelijk perfect in je printer, waardoor het vervangen eenvoudig is. Daarnaast worden niet alleen je afdrukken, maar ook je printer beschermd door het extreem lage smeltpunt. De 654X tonercartridge van HP: voor betrouwbare kwaliteit, iedere dag weer.

Gemakkelijk en voordelig al je foto’s en andere documenten printen.

  • HP Tonercartridge 654X / Zwart / Hoge capaciteit
  • Zwarte tonercartridge
  • Circa 20.500 pagina's
  • Professionele en consistente kwaliteit
  • Laser printtechnologie
  • Geschikt voor laserprinters
Waarom originele HP toners?
HP toners werken met een verrassende snelheid en bieden een ongekende kwaliteit. Iedere print is voorzien van levensechte kleuren en elk detail is goed zichtbaar. Ook zijn de toners gemakkelijk te recyclen en eenvoudig in gebruik.

Bespaar tijd en geld
Deze prestaties zijn consistent, waardoor tijd en papier voor het maken van nieuwe prints worden bespaard. Met de keuze voor HP kies je dus voor lage totale kosten, omdat je de verborgen kosten van niet-HP cartridges vermijdt. Hiernaast zorgt dit resultaat voor een optimale gebruikerservaring.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
De betrouwbaarheid van HP toners berust op een optimale combinatie van model, snelheid, smelttemperatuur en papiersoort. Elk model toner is namelijk perfect afgestemd op je printer, waardoor deze precies past. Ook stellen de toners van HP elke denkbare kleur moeiteloos samen zodat er levensechte resultaten ontstaan.

Duurzaamheid
HP hecht veel waarde aan duurzaamheid en zet zich hier dan ook op meerdere momenten voor in. Zo bespaar je papier tijdens het gebruik van je toner en kun je deze na gebruik gemakkelijk recyclen. Zo draag je met de keuze voor een toner van HP ook een steentje bij aan het milieu.